"Wanneer ik zelf niet bij de kern van het probleem kon komen, kon jij dit wel Karin".

"De manier van lesgeven, gesprek voeren en luisteren ervaar ik als bijzonder prettig". 

"Karin kan erg confronterend zijn, dit helpt mij wel de oorzaak te ontdekken".

"Ik ben blij dat ik jou en de Qi Gong heb leren kennen".

"Karin kan mij anders naar een situatie laten kijken waardoor ik het beter begrijp". 

Aldus enkele cursisten.

 

 

Recensie:

Hoi Karin en Ardy. Deelnemen aan en stiltedag. In mijn omgeving riep iedereen: 'jij, stiltedag! je kunt nog geen drie tellen stil zijn'. Nou, en juist daarom heb ik er zo van genoten. Geen idee wat ik moest verwachten. Wat een rust, en wat is het heerlijk om eens ALLEEN met jezelf bezig te mogen zijn! Juist omdat ik normaal overstem met mijn 'druk' zijn kwam ik nu helemaal bij mezelf met alle emoties die daar bij horen. Juiste plaats, juiste tijd. Prachtige locatie en wat is het heerlijk om in de Skogs te liggen. Puur ontspanning. Tijd ging veel te snel! In de middag genoten van een heerlijke vegetarische lunch. Deze dag in stilte doorbrengen was pure 'me-time'. Ik heb dingen gehoord, gezien en gevoeld waar ik normaal aan voorbij loop. De fijne aangename stem van Ardy en Karin die de oefeningen begeleidde heeft daar zeker toe bijgedragen. Kortom...puur genieten. 

Groetjes Anita

 

Recensie:

Voor mij was het nieuw, ik heb genoten van de rust en de stilte, en voelde mij thuis bij de groep, ondanks mijn leeftijd. Dus het is goed voor jong en oud. 

Lieve groet,

Mia

 

Recensie:

Een cadeautje voor jezelf. 

Een prachtige ervaring en een heerlijke dag gehad! Wellicht tot een volgende keer!

 

Liefs Lia