Cursussen


Qi Gong cursussen 

 

Maandag van 09:30 tot 10:45 uur (er is nog ruimte, bel voor een gratis proefles)

Adres: Keenter Hart, St. Josefskerkplein 3, Weert

10 euro per les

 

Dinsdag van 19:30 tot 20:45 uur (er is nog ruimte, bel voor een gratis proefles)

Adres: Strateris 2B, Nederweert

10 euro per les

 

Donderdag van 19:30 tot 20:30 uur (nog enkele plaatsen vrij, bel voor gratis proefles)

Adres: Sportzaal Swartbroek, Eutropiastraat 1, Swartbroek

7 euro per les

 

Toon Hermans Huis Weert. (alleen volgens afspraak, 0495-541444)

Adres: Graaf Jacobstraat 1, Weert 

 

Individuele sessies op afspraak.

45 euro per sessie


Workshop reeks:Thema Vrouwelijke Kracht

In deze workshopreeks verbinden we ons met onze vrouwelijkheid. Verlang je ernaar om je hier dieper mee te verbinden? Dan nodigen we je uit om deel te nemen aan deze prachtige dagen.

 

Vanuit een liefdevolle bedding willen we je uitnodigen om je weer helemaal met ons vrouwzijn te verbinden. Wij doen dat op verschillende manieren: door Qi Gong (o.a. Jade women Qigong; een oude Chinese vorm die de vrouw emotioneel, spiritueel en fysiek ondersteunt),

yoga, meditatie, klank, sharings, dans, creatief werk en diverse rituelen binnen en buiten in de omringende natuur vanuit openheid en kwetsbaarheid.

 

 

Wij, Karin en Ardy begeleiden jullie vanuit onze persoonlijke ervaring met diverse vrouwen- en lichaamswerk en verheugen ons erop om met elkaar een reis te maken van drie maal één dag, maar met een impact die veel langer gaat duren. Je verbindt je weer met je vrouwelijke energie, met jouw kern en je voelt je weer opgeladen en stralend.

Data en tijd

19 januari, 16 februari en 15 maart 2020

We beginnen om 10.00 – 17.30 uur (inloop vanaf 9.30 uur)

Locatie:

Het Eibernest, Hogebrug 3, 5757 RS Liessel

Bijdrage:

225,00, inclusief koffie, thee, water, lunch en iets lekkers bij de thee

Groepsgrootte:

max.10 personen, het gaat door met min. 6 deelnemers

Aanmelden telefonisch of via mail.


Stiltedag-Skogsfloating

 

'Stiltedag en Skogsfloating' 

 

Met veel plezier organiseren wij opnieuw deze mooie stiltedag, waarbij we de Skogs inzetten voor deze dag, het is heel bijzonder. Daarom herhalen we deze dag wederom.

Het is een dag waarin de kracht van stilte ruimte krijgt. Het mogen ontvangen van de natuurlijke energie en inzichten om je meer in balans te brengen door middel van ontspanning: yoga, qi gong, meditatie, wandelen in de prachtige bosrijke omgeving, een zintuig strelende lunch en in de middag 'skogsfloating'. Zie voor meer informatie: skogsfloating.nl.

Kapellerput is een plek om te ontladen en weer nieuwe energie te ontvangen om tot bloei te komen. Een mooi moment om dit jezelf te gunnen. In alle opzichten is schoonmaken en opruimen bedoeld om ruimte te bieden aan nieuwe groei en daarmee vernieuwing in je eigen leven te supporten. Het is belangrijk dat tijdens het schoonmaken daar de focus ligt. Blijf visualiseren wat je wél wilt en verbind je niet met wat je niet (meer) wilt. Daarmee zet je de juiste opbouwende intentie neer. 

 

Datum: zaterdag 6 juni 2020. Inloop vanaf 09.30. Aanvang 10.00 tot 17.00 uur.

 

Adres: Kapellerput, Somerenseweg 100, Heeze

Kosten: € 150,- Inclusief koffie, thee, lunch en begeleiding

Docenten: Karin Beerens en Ardy Manders

Bel voor meer info.


Stilte dag recensies:

'In de stilte gaat open wat zo lang gesloten was,

ogen zien wat was verborgen, angst houdt dat niet langer vast' 

 

Recensie:

Hoi Karin en Ardy. Deelnemen aan en stiltedag. In mijn omgeving riep iedereen: 'jij, stiltedag! je kunt nog geen drie tellen stil zijn'. Nou, en juist daarom heb ik er zo van genoten. Geen idee wat ik moest verwachten. Wat een rust, en wat is het heerlijk om eens ALLEEN met jezelf bezig te mogen zijn! Juist omdat ik normaal overstem met mijn 'druk' zijn kwam ik nu helemaal bij mezelf met alle emoties die daar bij horen. Juiste plaats, juiste tijd. Prachtige locatie en wat is het heerlijk om in de Skogs te liggen. Puur ontspanning. Tijd ging veel te snel! In de middag genoten van een heerlijke vegetarische lunch. Deze dag in stilte doorbrengen was pure 'me-time'. Ik heb dingen gehoord, gezien en gevoeld waar ik normaal aan voorbij loop. De fijne aangename stem van Ardy en Karin die de oefeningen begeleidde heeft daar zeker toe bijgedragen. Kortom...puur genieten. 

Groetjes Anita

 

Recensie:

Voor mij was het nieuw, ik heb genoten van de rust en de stilte, en voelde mij thuis bij de groep, ondanks mijn leeftijd. Dus het is goed voor jong en oud. 

Lieve groet,

Mia

 

Recensie:

Een cadeautje voor jezelf. 

Een prachtige ervaring en een heerlijke dag gehad! Wellicht tot een volgende keer!

Liefs Lia

 

Recensie:

Top dag, heerlijk genoten van een bijzondere ontspanning in de Skog!

Groeten en tot ziens,

Saskia